Category: Home > Regional > Albania

Albanian flag
Albania, officially known as the Republic of Albania,
is a country in Southeastern Europe. It is bordered by Montenegro to the northwest, Kosovo to the northeast,
Macedonia to the east, and Greece to the south and southeast. It has a coast on the Adriatic Sea to the west and
on the Ionian Sea to the southwest. It is less than 72 km (45 mi) from Italy, across the Strait of Otranto
which links the Adriatic Sea to the Ionian Sea.

Definition by wikipedia.com

e-Albania, gjithçka që duhet të dini

e-Albania, gjithçka që duhet të dini Komiteti i Modernizimit të Qeverisë diskuton dhe percakton fushat e mbështetjes së Organizates se Kombeve të Bashkuara për programin e ri të vendit ...